CASAL D'ESTIU 2021

Un any més ja tenim l'estiu a les portes! A continuació teniu la informació del Casal d'estiu d'aquest any.
Com ja sabreu aquest estiu faran les obres de remodelació del pati de l'escola dins del Pla de Patis per a naturalitzar-lo, i és segur que els espais del casal quedaran afectats. Tot i això volem assegurar-vos que aquest any tornem a organitzar el Casal d'Estiu 2021 i estem fent les gestions necessàries amb districte i els diferents agents implicats per adaptar-nos a la nova situació, mantenint el màxim de prestacions i essència del Casal que coneixeu. Aquesta any, més que mai, la creativitat serà la nostra bandera!


Dates importants:
 
Inscripció casal d'estiu: del 26 d'abril fins que s'acabin les places 
Sol.licitud de l'ajuda a les famílies: del 24 d'abril al 21 de maig.
Sol.licitud del monitor de suport per a infants amb necessitats especials: del 26 d'abril al 25 de maig (ho gestionem nosaltres quan ens aviseu)
Per si teniu qualsevol dubte
Podeu contactar tant per correu electrònic (estiu.pciutadella@gmail.com) com per telefon al 722 83 85 83, durant la franja horària de dilluns a divendres de 10h a 17h
Inscripcions casal d'estiu
Ja està habilitat l'enllaç per poder fer les inscripcions. El procediment serà igual que l'any passat. Només cal que entreu a aquest enllaç i seguir els passos: 
Per aquelles persones que demanin la beca, caldrà que adjuntin en l'apartat del rebut de pagament, el comprovant de la beca que us retorni el sistema per tancar la inscripció. Les famílies que no demaneu a beca, caldrà que adjunteu el rebut de pagament de la inscripció.
 
Sol.licitud de l'ajuda a les famílies (beca)
 
Igual que l'any passat el tràmit es farà telemàticament. Per aquest motiu us passem l'enllaç al full telemàtic que heu d'omplir en aquest link.
 
Full de sol.licitud de beca telemàticahttps://ajutsbcncve.cat/main/index.php?lang=ca
MOLT IMPORTANT: En l'espai de codi d'activitat cal que fiqueu el del Casal escola Parc de la Ciutadella: 010172CAS05
Un cop fet el tràmit, en cas de que alguna de les dades no estigui ben complimentada, ens posarem en contacte amb vosaltres amb una trucada. Per qualsevol dubte en l'ompliment del full virtual, no dubteu en enviar un correu electrònic o trucar durant la franja estipulada.
Reunions informatives
 
Reunió ajuts econòmics: Dijous 29 d'abril a les 18h ( enllaç reunió: https://meet.jit.si/estiuAECV). 
Reunió informació casal: Divendres 28 de maig a les 18h ( enllaç reunió: https://meet.jit.si/estiuAECV)
Assistència presencial: dilluns i dimecres de 16:30 a 17:30 a l'escola Parc de la Ciutadella (mostrador de l'AMPA amb cita prèvia)
Descarga
Informació BEQUES
Reunió informativa beques i inscripció.p
Documento Adobe Acrobat 687.3 KB