EXTRAESCOLARS

 

Per petició de les famílies hem restablert l'acollida tarda de 16:20 a 17:00, això també ha incrementat 2 euros el preu de les extraescolars de tarda, però permet a les famílies disposar de 30 minuts més per recollir als infants. 

Si vols que es quedi un dia puntual de 16:30 a 17:00 pots comprar tiquets per TPV

Si vols inscriure'l tot el mes, pots fer-ho a través del formulari d'extraescolars

 

Descarga
Video instruccions de compra de tiquets d'acollida puntual
INSTRUCCIONS COMPRA TIQUETS ACOLLIDA .mp
Archivo MP4 vídeo/audio 80.5 MB

A l'apartat DOCUMENTS trobareu la normativa, i els formularis per donar-vos d'alta o de baixa.

 

A les extraescolars que s'omplin tindràn prioritat els primers inscrits i es farà una llista d'espera per si hi ha baixes durant el curs.

 

INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS:

 

Escriviu i / o demaneu cita prèvia al mail ampaparcdelaciutadella@gmail.com

 

 

QUADRE D'EXTRAESCOLARS INFANTIL 22/23

 

Quadre provisional pendent de tancar.

Ompliu l'enquesta per indicar les vostres preferències.

 

Els alumnes de P3 no es poden inscriure en extraescolars de migdia.

QUADRE D'EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA 22/23

 

Quadre provisional pendent de tancar.

Ompliu l'enquesta per indicar les vostres preferències.

 

DESCRIPCIONS EXTRAESCOLARS

PRIMARIA

 

CORFBOL

 

El corfbol es basa en els principis de la cooperació, la no-violència, la no especialització, l'habilitat i la coeducació. És un dels exemples més clars de les possibilitats d'evitar la segregació per sexes a l'esport.

 

El Corfbol és un esport d'equip jugat entre dos equips que cerquen introduir una pilota dins d'una cistella de color groc, te certes semblances amb el bàsquet. Els equips són mixts, formats per quatre homes i quatre dones. Activitat enfocada a alumnes de 4rt a 6è de primària.

 

MULTIESPORTS

 

L’activitat de multiesports es basa en fer un recorregut per diferents esports col·lectius i tenir la oportunitat de provar molts dels esports d’equip aprofitant de cadascun d’ells les seves avantatges i aportacions al desenvolupament dels infants de cicle inicial de primària. La fita principal és que els infants s’iniciïn en la pràctica esportiva de manera fàcil i orgànica, sent el primer tastet esportiu, i que més endavant amb la variada experiència, els infants es puguin decidir per la especialització en un esport concret.

 

  VOLEI

 

Un dels esports col·lectiu per excel·lència, consisteix en fer passar la pilota per sobre de la xarxa, sense que aquesta caigui al terra. El voleibol genera un gran sentiment de solidaritat i cooperació, ja que cada cop del o la companya ha de millorar la del company/a anterior, evitant d’aquesta manera les gestes individuals i generant de col·lectives molt enriquidores.

 

 

HIP HOP

 

Moviment artístic i estil de musica de ball dels any 1970, originari entre les comunitats afroamericanes i llatines als Estats Units d’Amèrica. Amb una mescla del funk i la música electrònica neix aquests estil de ball en contraposició al racisme i opressió de les minories i com a eina d’expressió de les desigualtats existents a la societat.

 

DESCRIPCIONS EXTRAESCOLARS

INFANTIL

 

ART&DANCE

 

Activitat innovadora en anglès on es treballa la llengua a través de la dansa, la música i el teatre i  s’acaba realitzant un musical en llengua anglesa. Aquesta activitat ajuda a potenciar el llenguatge corporal, la creativitat i les capacitats lingüístiques per adquirir una nova llengua.

 

DANSES MODERNES

 

Activitat per desenvolupar la lliure expressió i la fluïdesa de moviments a partir de les emocions i les sensacions que transmet la música. Els alumnes potenciaran el seu llenguatge corporal i el coneixement del seu propi cos. 

 

CIRC

 

En aquesta activitat es cultiva, entre altres, la consciència corporal, el maneig de l’espai, la psicomotricitat, la creativitat i la concentració fent jocs mímics i de clown. Una activitat que acosta els alumnes al món del circ d’una forma lúdica i divertida.

  

MÚSICA SONA

 

Aquesta activitat desenvolupa de forma dinàmica les competències musicals a través de la pràctica instrumental, l’escolta activa i el moviment corporal. L’activitat incorpora objectius harmònics (afinació, escales, estimular la percepció auditiva), rítmics (consciència de la pulsació, so, silenci, ritmes), històrics (familiaritzar-se amb diferents instruments, identificar famílies d’instruments) i objectius emocionals (potenciar l’escolta i el respecte pels companys i els materials).

 

SKATE

 

En aquesta activitat s’ensenyarà a moure’s en una taula de skate. La tècnica inclou grans dosis d’equilibri, nous reptes i un gran control psicomotor. L’alumnat podrà divertir-se mentre aprèn una nova forma de desplaçar-se per la ciutat.

 

GUITARRA

 

Aprendre a llegir partitures i tocar les seves notes per aconseguir que els alumnes interpretin cançons

populars senzilles per arribar a crear cançons. Es desenvoluparà la tècnica de la guitarra per mitjà

d’activitats i exercicis tan lúdics com rítmics per aprendre a fer l’acompanyament amb acords. .

  

CAPOEIRA

 

Aquí els alumnes gaudiran d’aquesta manifestació cultural tradicional brasilera que inclou moviments de dansa, arts marcials, expressió corporal i teatre. Una activitat completa a nivell psicomotriu que també desenvolupa la consciència musical i la comunicació amb el cos.

  

MULTIESPORTS

 

En aquesta activitat ens aproparem als esports des del joc i enfocat als més petits. Sense entrar de ple en cap esport concret, els infants podran anar fent un tastet dels principals esports mitjançant el joc i la diversió.

 

JUMPING CLAY

 

Aprendre anglès no té per què ser quelcom avorrit. Els educadors de Jumping Clay guiaran els alumnes per crear els seus personatges de pasta de modelatge. A través de les formes, els colors, les instruccions els nens es familiaritzaran amb un vocabulari bàsic en anglès sense adonar-se’n i al final tindran els seus personatges per fer explicar contes. L’activitat fomenta la concentració, la creativitat i millora el vocabulari i la comprensió.

  

TEATRE EN ANGLÈS

 

Fent teatre els alumnes desenvoluparan l’expressió personal, la creativitat alhora que descobreixen

habilitats comunicatives amb jocs i personatges a més de treballar la llengua anglesa. Es crearan personatges, però també es coneixeran altres rols teatrals.

 

Descarga
Mesures i protocol per extraescolars de Eixos (Jumping i còmic)
Mesures-prevencio-higiene-extraescolars.
Documento Adobe Acrobat 188.1 KB