Descarga
Video instruccions de compra de tiquets d'acollida puntual
INSTRUCCIONS COMPRA TIQUETS ACOLLIDA .mp
Archivo MP4 vídeo/audio 80.5 MB

EXTRAESCOLARS

 

El dia 3 d'octubre començaran les extraescolars del curs 2022-2023

La setmana del 19 al 25 de setembre hi haurà portes obertes d'algunes extraescolars per ajudar a escollir-les amb més facilitat.

Del 26 al 2 d'octubre podreu fer la preinscripció amb el formulari que penjarem pròximament

 

A l'apartat DOCUMENTS trobareu la normativa, i els formularis per donar-vos d'alta o de baixa.

 

A les extraescolars que s'omplin tindràn prioritat els primers inscrits i es farà una llista d'espera per si hi ha baixes durant el curs.

 

INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS:

 

Escriviu i / o demaneu cita prèvia al mail ampaparcdelaciutadella@gmail.com

 

 

QUADRE D'EXTRAESCOLARS INFANTIL 22/23

 

Els alumnes de P3 no es poden inscriure en extraescolars de migdia.

QUADRE D'EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA 22/23

 

DESCRIPCIONS EXTRAESCOLARS

PRIMARIA

 

Multiesports

 

L’activitat de multiesports es basa en fer un recorregut per diferents esports col·lectius i tenir la oportunitat de provar molts dels esports d’equip aprofitant de cadascun d’ells les seves avantatges i aportacions al desenvolupament dels infants des d'infantil i cicle inicial de primària. La fita principal és que els infants s’iniciïn en la pràctica esportiva de manera fàcil i orgànica, sent el primer tastet esportiu, i que més endavant amb la variada experiència que puguin tenir en aquestes edats primerenques, els infants es puguin decidir per la especialització en un esport concret.

 

Futsal - Futbol sala

 

Iniciació a la pràctica esportiva del futbol sala. Esport provinent del futbol, amb aportacions del handbol, bàsquet, waterpolo i el voleibol. Aquesta activitat es recomana per als nois i noies de cicle mitjà i superior de primària.  

 

Danses Modernes

 

Moviment artístic i estil de musica de ball dels any‘70, originari entre les comunitats afroamericanes i llatines als Estats Units d’Amèrica. Amb una mescla del funk i la música electrònica neix aquests estil de ball en contraposició al racisme i opressió de les minories i com a eina d’expressió de les desigualtats existents a la societat. Aquesta activitat s’ofereix a infants tant d’infantil com de primària. 

  

Capoeira

 

La Capoeira és una art marcial que neix al Brasil, promoguda pels esclaus africans que van arribar a parar al “nou continent”. La Capoeira és distingeix d’altres arts marcials per la seva música, cant i expressió corporal particular. Treballarem els moviments de braços i cames amb rapidesa executant cada cop coreografies més complexes, desenvolupant l’agilitat i psicomotricitat dels infants que hi participin en l’activitat. Aquesta activitat està pensada per infants tant d’infantil com de primària, on s’adaptaran els reptes de les sessions en funció del grup i les seves edats.

  

Patinatge

  

Activitat d’iniciació al patinatge artístic sobre rodes. Disciplina que barreja l’habilitat sobre rodes amb l’elaboració de coreografies, en les que s’utilitzen diferents moviments de cames i braços, mantenint l’equilibri i harmonia en els moviments. Aquesta activitat està pensada per a infants tant de cicle infantil com de primària. 

 

 

DESCRIPCIONS EXTRAESCOLARS

INFANTIL

 

Art&Dance

 

Activitat innovadora en anglès on es treballa la llengua a través de la dansa, la música i el teatre i  s’acaba realitzant un musical en llengua anglesa. Aquesta activitat ajuda a potenciar el llenguatge corporal, la creativitat i les capacitats lingüístiques per adquirir una nova llengua.

 

Danses Modernes

 

Activitat per desenvolupar la lliure expressió i la fluïdesa de moviments a partir de les emocions i les sensacions que transmet la música. Els alumnes potenciaran el seu llenguatge corporal i el coneixement del seu propi cos. 

 

Circ

 

En aquesta activitat es cultiva, entre altres, la consciència corporal, el maneig de l’espai, la psicomotricitat, la creativitat i la concentració fent jocs mímics i de clown. Una activitat que acosta els alumnes al món del circ d’una forma lúdica i divertida.

  

Música Sona

 

Aquesta activitat desenvolupa de forma dinàmica les competències musicals a través de la pràctica instrumental, l’escolta activa i el moviment corporal. L’activitat incorpora objectius harmònics (afinació, escales, estimular la percepció auditiva), rítmics (consciència de la pulsació, so, silenci, ritmes), històrics (familiaritzar-se amb diferents instruments, identificar famílies d’instruments) i objectius emocionals (potenciar l’escolta i el respecte pels companys i els materials).

 

Skate

 

En aquesta activitat s’ensenyarà a moure’s en una taula de skate. La tècnica inclou grans dosis d’equilibri, nous reptes i un gran control psicomotor. L’alumnat podrà divertir-se mentre aprèn una nova forma de desplaçar-se per la ciutat.

 

Guitarra

 

Aprendre a llegir partitures i tocar les seves notes per aconseguir que els alumnes interpretin cançons

populars senzilles per arribar a crear cançons. Es desenvoluparà la tècnica de la guitarra per mitjà

d’activitats i exercicis tan lúdics com rítmics per aprendre a fer l’acompanyament amb acords. .

  

Capoeira

 

Aquí els alumnes gaudiran d’aquesta manifestació cultural tradicional brasilera que inclou moviments de dansa, arts marcials, expressió corporal i teatre. Una activitat completa a nivell psicomotriu que també desenvolupa la consciència musical i la comunicació amb el cos.

  

Multiesports

 

En aquesta activitat ens aproparem als esports des del joc i enfocat als més petits. Sense entrar de ple en cap esport concret, els infants podran anar fent un tastet dels principals esports mitjançant el joc i la diversió.

 

Jumping Clay

 

Aprendre anglès no té per què ser quelcom avorrit. Els educadors de Jumping Clay guiaran els alumnes per crear els seus personatges de pasta de modelatge. A través de les formes, els colors, les instruccions els nens es familiaritzaran amb un vocabulari bàsic en anglès sense adonar-se’n i al final tindran els seus personatges per fer explicar contes. L’activitat fomenta la concentració, la creativitat i millora el vocabulari i la comprensió.

   

Descarga
Mesures i protocol per extraescolars de Eixos (Jumping i còmic)
Mesures-prevencio-higiene-extraescolars.
Documento Adobe Acrobat 188.1 KB