Descarga
Video instruccions de compra de tiquets d'acollida puntual
INSTRUCCIONS COMPRA TIQUETS ACOLLIDA .mp
Archivo MP4 vídeo/audio 80.5 MB

EXTRAESCOLARS

 

El dia 3 d'octubre començaran les extraescolars del curs 2022-2023

La setmana del 19 al 25 de setembre hi haurà portes obertes d'algunes extraescolars per ajudar a escollir-les amb més facilitat.

Del 26 al 2 d'octubre podreu fer la preinscripció amb el formulari que penjarem pròximament

 

A l'apartat DOCUMENTS trobareu la normativa, i els formularis per donar-vos d'alta o de baixa.

 

A les extraescolars que s'omplin tindràn prioritat els primers inscrits i es farà una llista d'espera per si hi ha baixes durant el curs.

 

INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS:

 

Escriviu i / o demaneu cita prèvia al mail ampaparcdelaciutadella@gmail.com

 

 

QUADRE D'EXTRAESCOLARS INFANTIL 22/23

 

Els alumnes de P3 no es poden inscriure en extraescolars de migdia.

QUADRE D'EXTRAESCOLARS PRIMÀRIA 22/23

 

DESCRIPCIONS EXTRAESCOLARS

PRIMARIA

 

Multiesports

 

L’activitat de multiesports es basa en fer un recorregut per diferents esports col·lectius i tenir la oportunitat de provar molts dels esports d’equip aprofitant de cadascun d’ells les seves avantatges i aportacions al desenvolupament dels infants des d'infantil i cicle inicial de primària. La fita principal és que els infants s’iniciïn en la pràctica esportiva de manera fàcil i orgànica, sent el primer tastet esportiu, i que més endavant amb la variada experiència que puguin tenir en aquestes edats primerenques, els infants es puguin decidir per la especialització en un esport concret.

 

Futsal - Futbol sala

 

Iniciació a la pràctica esportiva del futbol sala. Esport provinent del futbol, amb aportacions del handbol, bàsquet, waterpolo i el voleibol. Aquesta activitat es recomana per als nois i noies de cicle mitjà i superior de primària.  

 

Danses Modernes

 

Moviment artístic i estil de musica de ball dels any‘70, originari entre les comunitats afroamericanes i llatines als Estats Units d’Amèrica. Amb una mescla del funk i la música electrònica neix aquests estil de ball en contraposició al racisme i opressió de les minories i com a eina d’expressió de les desigualtats existents a la societat. Aquesta activitat s’ofereix a infants tant d’infantil com de primària. 

 

Patinatge

  

Activitat d’iniciació al patinatge artístic sobre rodes. Disciplina que barreja l’habilitat sobre rodes amb l’elaboració de coreografies, en les que s’utilitzen diferents moviments de cames i braços, mantenint l’equilibri i harmonia en els moviments. Aquesta activitat està pensada per a infants tant de cicle infantil com de primària. 

 

 

DESCRIPCIONS EXTRAESCOLARS

INFANTIL

 

Art&Dance

 

Activitat innovadora en anglès on es treballa la llengua a través de la dansa, la música i el teatre i  s’acaba realitzant un musical en llengua anglesa. Aquesta activitat ajuda a potenciar el llenguatge corporal, la creativitat i les capacitats lingüístiques per adquirir una nova llengua.

 

Danses Modernes

 

Activitat per desenvolupar la lliure expressió i la fluïdesa de moviments a partir de les emocions i les sensacions que transmet la música. Els alumnes potenciaran el seu llenguatge corporal i el coneixement del seu propi cos. 

 

Música Sona

 

Aquesta activitat desenvolupa de forma dinàmica les competències musicals a través de la pràctica instrumental, l’escolta activa i el moviment corporal. L’activitat incorpora objectius harmònics (afinació, escales, estimular la percepció auditiva), rítmics (consciència de la pulsació, so, silenci, ritmes), històrics (familiaritzar-se amb diferents instruments, identificar famílies d’instruments) i objectius emocionals (potenciar l’escolta i el respecte pels companys i els materials).

 

Skate

 

En aquesta activitat s’ensenyarà a moure’s en una taula de skate. La tècnica inclou grans dosis d’equilibri, nous reptes i un gran control psicomotor. L’alumnat podrà divertir-se mentre aprèn una nova forma de desplaçar-se per la ciutat.

 

Guitarra

 

Aprendre a llegir partitures i tocar les seves notes per aconseguir que els alumnes interpretin cançons

populars senzilles per arribar a crear cançons. Es desenvoluparà la tècnica de la guitarra per mitjà

d’activitats i exercicis tan lúdics com rítmics per aprendre a fer l’acompanyament amb acords. .

  

Capoeira

 

Aquí els alumnes gaudiran d’aquesta manifestació cultural tradicional brasilera que inclou moviments de dansa, arts marcials, expressió corporal i teatre. Una activitat completa a nivell psicomotriu que també desenvolupa la consciència musical i la comunicació amb el cos.

 

Jumping Clay

 

Aprendre anglès no té per què ser quelcom avorrit. Els educadors de Jumping Clay guiaran els alumnes per crear els seus personatges de pasta de modelatge. A través de les formes, els colors, les instruccions els nens es familiaritzaran amb un vocabulari bàsic en anglès sense adonar-se’n i al final tindran els seus personatges per fer explicar contes. L’activitat fomenta la concentració, la creativitat i millora el vocabulari i la comprensió.

   

Descarga
Mesures i protocol per extraescolars de Eixos (Jumping i còmic)
Mesures-prevencio-higiene-extraescolars.
Documento Adobe Acrobat 188.1 KB