(Apartat en construcció)

Preguntes freqüents (FAQS)


Hi ha servei d'acollida?

Sí, l'AMPA organitza un servei d'acollida de 8.00 a 9.00 del matí (4€); també a les tardes, de 16.30 a 17.00 (2€) o de 16.30 a 18.00 (6€). Els preus indicats és per dies puntuals; si es queden a acollida tots els dies del mes, els preus són més reduïts.

 

Puc recollir el meu fill/a al migdia, i que no torni a la tarda?

La plaça que teniu per al vostre fill/a és per tota la jornada escolar, i per tant: l'assistència a les tardes és obligatòria (de P3 a 6è). Només ho podeu fer si hi ha motius puntuals i justificats, sinó constarà com a falta d'assistència, i s'inclou en els registres d'absentisme que realitza l'escola.

 

Que faig si vull apuntar al meu fill/a a una extraescolar i no sé si el grup està ple?

Faig la inscripció igualment a l'apartat de documents i si hi ha plaça o quan es buidi una plaça m'avisaran per TPV o per correu electrònic.

 

El nostre fill pot fer extraescolars si no volem instal·lar l'aplicació TPV escola?

Sí, has de fer la inscripció igual posant als comentaris que no faràs servir TPV i llavors hauràs de fer l'ingrés al compte d'extraescolars abans del dia 5 de cada mes. Us facilitarem el número de compte per correu electrònic en veure la vostra inscripció.

 

Haig de pagar les quotes estrictament en els terminis marcats?

L'escola marca unes dates però si les famílies tenen altres necessitats per poder fer els pagaments de manera més còmoda només heu d'enviar un mail a quotesescolaparcdelaciutadella@gmail.com i dir com ho voleu en cas que hàgem de fer més subdivisions o per concertar cita si fos necessari.