(Apartat en construcció)

Preguntes freqüents (FAQS)


Com puc mirar de recuperar un objecte perdut?

A diari es donen pèrdues d'objectes personals (jaquetes, carmanyoles, claus, etc). Des de l'escola procurem ajudar-vos perquè pugueu recuperar-los, i des de consergeria i direcció, si ens faciliteu una descripció de l'objecte en qüestió, el busquem i el retornem. Pel que fa a roba, tenim un penjador al vestíbul on pengem el que trobem i que no té escrit cap nom. Quan acaba el trimestre, si queden peces de roba no reclamades, les portem a un contenidor taronja de Roba Amiga, cooperativa que fomenta el reciclatge de roba i promou la inserció laboral. També volem destacar, que l'escola no sempre podem garantir que es recuperi l'objecte perdut; ens ajuda molt que poseu el nom del vostre fill/a si és possible.

 

Hi ha servei d'acollida?

Sí, l'AMPA organitza un servei d'acollida de 8.00 a 9.00 del matí (4€); també a les tardes, de 16.30 a 17.00 (2€) o de 16.30 a 18.00 (6€). Els preus indicats és per dies puntuals; si es queden a acollida tots els dies del mes, els preus són més reduïts.

 

Puc recollir el meu fill/a al migdia, i que no torni a la tarda?

La plaça que teniu per al vostre fill/a és per tota la jornada escolar, i per tant: l'assistència a les tardes és obligatòria (de P3 a 6è). Només ho podeu fer si hi ha motius puntuals i justificats, sinó constarà com a falta d'assistència, i s'inclou en els registres d'absentisme que realitza l'escola.

 

Que faig si vull apuntar al meu fill/a a una extraescolar i no sé si el grup està ple?

Faig la inscripció igualment a l'apartat de documents i si hi ha plaça o quan es buidi una plaça m'avisaran per TPV o per correu electrònic.

 

Haig de pagar les quotes estrictament en els terminis marcats?

L'escola marca unes dates però si les famílies tenen altres necessitats per poder fer els pagaments de manera més còmoda només heu d'enviar un mail a quotesescolaparcdelaciutadella@gmail.com i dir com ho voleu en cas que hàgem de fer més subdivisions o per concertar cita si fos necessari.